Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد مدیر کل تامین اجتماعی استان یزد با اشاره به راه‌اندازی اپلیکیشن «تامین اجتماعی من» از ارائه ۴۲ مورد خدمت این سازمان به صورت غیرحضوری خبر داد و افزود: امسال طرح بزرگ بیمه فراگیر خانواده ایرانی را برای دانشجویان و زنان خانه‌دار در دستور کار داریم.

«محمدعلی میرزایی» امروز یکشنبه ۲۶ تیرماه در نشست با خبرنگاران با اشاره به این که حدود ۸۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی هستند، ماموریت اصلی این سازمان را پوشش بیمه کارگران به صورت اجباری و صاحبان حرف و صنوف به صورت اختیاری خواند و افزود: البته سایر بخشها نیز می‎توانند از این خدمات بیمه ای برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: تعهدات سازمان تامین اجتماعی به دو صورت بلند مدت و کوتاه مدت است که خدمات بلندمدت در قالب پرداخت مستمری‌های بازنشستگی و مستمری از کار افتادگی و غیره است و خدمات کوتاه مدت نیز عمدتاً شامل ارائه خدمات درمانی در زمینه‌های مختلف می‌باشد.

میرزایی خاطرنشان کرد: هزینه بلند مدت پارسال تامین اجتماعی استان جمعاً سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود که نسبت به سال قبل ۶۵ درصد افزایش یافته و در مورد خدمات کوتاه مدت نیز ۱۱۳ میلیارد تومان هزینه شده که نسبت به سال ۱۳۹۹ رشد ۳۰ درصدی داشته است.

وی هزینه‌های مقرری بیکاری تامین اجتماعی در سال گذشته را با رشد ۲۱ درصدی معادل ۱۰۹ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: البته به رغم کرونا و مسائل و مشکلات اقتصادی حاکم بر جامعه، تعدد مقرری‌های بیمه بیکاری در استان کاهش  داشته است.

وی تعداد افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در استان را ۹۹۳ هزار و ۲۱۶ نفر اعلام کرد و افزود: مجموع بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در استان ۸۳ هزار و ۹۵۱ نفر هستند و تعداد کارگاه‌های تحت پوشش سازمان ۲۵ هزار و ۸۶۴ مورد هستند که نسبت به پرداخت حق بیمه نیروی انسانی کارگاه خود اقدام می‌کنند.

مدیر کل تامین اجتماعی استان با اشاره به خدمات غیرحضوری این سازمان،‌ گفت: در سال گذشته به دنبال مشکلات اقتصادی کشورر و اوج گیری بیماری کرونا، طرح‌هایی در جهت کاهش مراجعات حضوری بیمه شدگان و استفاده از خدمات غیرحضوری این سازمان عملیاتی شد.

وی از جمله این طرح‌ها را حذف دفترچه بیمه و صدور نسخه الکترونیکی برشمرد و افزود: طرح سی هفتاد از دیگر این طرح‌ها بود که طی آن ۳۰ خدمت حضوری به غیرحضوری تبدیل و باعث کاهش ۷۰ میلیون مراجعه حضوری شد.

به گفته وی، در سال جدید نیز تعداد ۱۲ خدمت حضوری به خدمات غیرحضوری سازمان اضافه شده و هم اکنون ۴۲ خدمت به صورت غیرحضوری از طربق مراجعه به سایت es.tamain.ir در دسترس است.

میرزایی یکی دیگر از طرح‌های این سامان را راه اندازی سامانه ارتباطات مردمی ذکر و تصریح کرد: افراد می توانند از سه روش مراجعه به سایت تامین اجتماعی، ارسال پیامک به سرشماره ۱۰۰۰۱۴۲۰ و تماس تلفنی با شماره ۱۴۲۰ با سازمان در ارتباط باشند و سئوالات خود را پاسخ بگیرند.

وی اپلیکیشن «تامین اجتماعی من» را یکی دیگر از طرح‌های ارائه شده در راستای ارائه خدمات غیرحضوری سازمان ذکر کرد و افزود: در سال جاری طرح بزرگ بیمه فراگیر خانواده ایرانی را مد نظر داریم که طی آن تمام دانشجویان و زنان خانه‌دار نیز می‌توانند به صورت غیرحضوری در این باره اقدام و خدمات دریافت کنند.

وی از انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه‌ها در رابطه با پوشش بیمه ای دانشجویان خبر داد و گفت: سوابق بیمه‌ای دانشجویان جزو سوابق بیمه‌ای آنها در هنگام اشتغال محسوب می‌شود.

این مسئول در این باره تصریح کرد: حق بیمه این نوع بیمه به صورت ۱۲ درصد به مبلغ ماهیانه ۵۱۸ هزار تومان ، ۱۴ درصد به مبلغ ماهیانه ۶۰۴ هزار  تومان و ۱۸ درصد به مبلغ ماهیانه ۷۷۷ هزار تومان است که در نوع ۱۲ درصد تنها خدمات بازنشستگی ارائه می شود و در مورد ۱۴ درصد خدمات درمان و بازنشستگی و در مورد ۱۸ درصد نیز خدمت از کارافتادگی به دو مورد قبلی نیز اضافه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تامين اجتماعي يزد صورت غیرحضوری خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۲۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان که با حضور مدیرکل عشایری استان بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزده کارهای خوبی در حوزه عشایری شهرستان تنگستان صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات به عشایری و افزایش ۱۰ برابری اعتبارات در این دولت نشان از پشتیبانی و نگاه بلند دولت سیزدهم به حوزه عشایری در کشور است.

فرماندار تنگستان ادامه داد: عشایر به عنوان قشری قابل احترام و مولد و سرمایه اجتماعی واقعی نظام به شماره می آیند و پشتوانه و پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی و همیشه همراهی خود با حضور حداکثری در انتخابات با اهداف بلند انقلاب نشان دادند.

لطفی اضافه کرد: عشایر در حوزه اقتصادی با تحمل سختی، مشقت و تلاش برای تولید و برآوردن کردن نیازهای اولیه مردم را تأمین کردند عشایر قشری که به عنوان صف اول خدمت به مردم هستند.

فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: باید قشر زحمت کش و تلاشگر عشایر را دریابیم و خدماتی که لازم است در همه حوزه‌ها به این قشر ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه‌های آب رسانی، برق و بهداشت در تنگستان کارهای خوبی برای عشایر انجام شده است، افزود: در حوزه عشایری ۲۰۰ خانوار ییلاقی و قشلاقی در شهرستان زندگی می‌کنند که باید تلاش شود بیشتر از گذشته خدمات رفاهی و به این قشر ارائه شود.

لطفی اضافه کرد: ضروری است تمام نیازهای عشایر را تحت عنوان یک برنامه عملیاتی تهیه و تدوین کرده و کارهایی که دستگاه‌های اجرایی باید انجام بدهند مشخص و دریک زمان مشخص در اختیار آنها گذاشت شود تا به عشایر خدمات لازم ارائه شود.

فرماندار تنگستان با اشاره به اینکه باید از ظرفیت ملی به عشایر شهرستان خدمات ارائه شود یاد آور شد: یکی از کارهای مهمی که در دستور کار ماست پشتیبانی از عشایر در سطح شهرستان است و اما آنچه نیاز است باید از ظرفیت کشوری در جهت ارائه خدمات به عشایر شهرستان استفاده شود.

وی ادامه داد: بعضی افراد در زمین‌های مراتع چرای عشایر در شهرستان اظهار مالکیت کردند اگر در مالکیت هر فردی است باید از طریق دستگاه قضا دنبال کند و خود سرانه اجازه ندارند مزاحمتی برای عشایر ایجاد کنند و نیاز است در این خصوص مسئول اداره امور عشایری شهرستان گزارش لازم به فرمانداری داشته باشند.

لطفی اضافه کرد: در حوزه آموزش فرزندان عشایر در تنگستان مجموعه آموزش و پرورش شهرستان برنامه لازم جهت ارائه خدمات آموزشی بیشتر به دانش آموزان عشایری داشته باشند

کد خبر 6089302

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • جهاد دندانپزشکان در خدمت به کویرنشینان آران وبیدگل
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود